Utmaning A Näringsbalans

Trött, dålig sömn, svagt immunförsvar, en mage som krånglar?

 

  Med vårat enkla näringsprogram, Näringsbalans, ger du din kropp alla viktiga näringsämnen din kropp behöver. 


  Dessa produkter är helt unika i sitt slag. När man pratar om dem är det inte lätt att få med allt gott man skulle vilja säga... Näringsbalanspaketet består av en dryck på morgonen och en på kväll. Tillsammans skapar de en balans i kroppen, vilket är en förutsättning för att den ska fungera optimalt.


  Produkterna bidrar till balans i mage och tarm och förbättrar immunförsvaret.  Genom att ta näringsprodukterna varje dag hjälper vi hela kroppen att må bra.
  Vi får en skonsam rensning i mage och tarm, bygger upp rätt tarmflora och får hjälp med att spjälka maten rätt, samt att ge kroppen alla vitaminer och mineraler som den behöver. 
  Cellerna tar precis det som de behöver för dagen. Cirkulation, syresättning och näring är en förutsättning för att vi ska må bra
  och näringsprodukterna ger oss allt detta. 


  Morgon- och kvällsdrycken arbetar i synergi tillsammans i din kropp och ger dig de bästa förutsättningarna att få mer energi, bättre sömnkvalité, starkare immunförsvar och en fungerande mage.


  Näringsprodukterna har ett nästan hundraprocentigt näringsupptag och når cellerna i hela kroppen på maximalt 10 minuter. Förutom ett antal patent som vetenskapligt säkerställer produkternas funktion, tillverkas produkterna enligt GMP-standard, Good Manufactural Practise, som innebär högsta kvalitets- och renhetsstandard. Alla vanliga allergener är borttagna ur produkterna, för din säkerhet.


  Företaget som tillverkar produkterna låter sig också frivilligt kontrolleras av TÜV, världens största kontrollorgan av olika produkter med mycket hårda och strikta krav. Givetvis finns alla produkterna med på Kölner Liste, där de tillskott som är dopingsäkra finns listade. Det finns inga syntetiska ämnen i produkterna. Dessutom klassas dessa näringsprodukter som livsmedel, med alla stränga kontroller som det innebär. Produkterna är tillverkade av frukt och grönt av absolut högsta kvalité.


  Det ändå viktigt att veta att näringsprodukterna inte är någon mirakelkur eller ”quick-fix” för den som är sjuk. Hälsan är det viktigaste vi har, men i praktiken blir hälsan viktig för oss först efter att vi förlorat den. Det är inte bara personer som förlorat sin hälsa som behöver extra näringstillskott. Vill du veta mer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. 

   
   
   
   


   

   Besök vår webbutik med
   många härliga nyttigheter!


    

    Ja, jag vill bli kontaktad och få mer information om Näringsbalans och
    fyller i formuläret här.

    Skriv med ett telefonnummer där
    du kan nås under dagtid.
     

     


     

     Få 20% rabatt på dryckerna som ingår i Utmaningen Näringsbalans!
     Välj alt 3x för din order.
     Vill du ha hjälp, kontakta oss.

     Full fart mot ett hälsosammare liv!

     info@friskvardsspecialisten.se   

     070-357 95 37

     Copyright © All Rights Reserved Friskvårdsspecialisten